Adelina Thaçi mban ligjeratën në mënyrë virtuale

Këngëtarja e njohur shqiptare, Adelina Thaçi- Meta ka disa ditë që po qëndron e izoluar në shtëpi.

Nëpërmjet Instagramit ajo po tregon aktivitetet që po i bën gjatë ditës me fëmijët dhe bashkëshortin.

Madje Adelina po u mban studentëve ligjeratën në mënyrë virtuale nga shtëpia. Këtë po ashtu e bëri të ditur nëpërmjet disa postimeve.