A qëndron kapitali rus pas fabrikës së ujit “kroat” në Dibër!?

Investim i pastër ose skemë e turbullt?

Ky investim është shumë i rëndësishëm, jo vetëm për Garin dhe Dibrën, por për gjithë rajonin perëndimor, në drejtim të zhvillimit të balancuar e qëndrueshëm – tha ministri i atëreshëm për Ekonomi Driton Kuci, i cili në prani të lideriat partiak Ali Ahmeti theksoi se ujidh që do të prodhohet do të përdoret kryesisht për eksport në shtetet fqinjë, shtetet arabe por edhe ne Rusi.

…”njëra ndër më modernet, më bashkohorja dhe më e pajisura në aspektin teknologjik në rajon…”
…hetime e gazetarëve treguan se marrëveshja ishte realizuar mes biznesmenëve të fuqishëm kroatë, të cilët, sipas mediat i quajtën si lojtarë rusë në rajon.

“Fokus”

*Ka shkruar ish-ministri i Financave të Maqedonisë Xhevdet Hajredini në facebookun e tij, duke iu referuar dhe cirtuar fragmente nga revista e Shkupit “Fokus”.