A ka bre Kumanova parti shqiptare?

Skruan: Fejzi Hajdari

A ka bre Kumanova parti shqiptare, qe nuk reagon edhe kur diskursi i policise perdoret ne menyre selektive kur jane ne pyetje rastet qe tangojne sferen nderetnike??? Haram ju qofte more?

Eshte per tu habitur sjellja e te punesuarve shqiptarë ne SPB Kumanove, sidomos kur behet fjale per raste qe tangojne marredheniet nderetnike? Pse nuk kerkojne dhe ngulin kembe qe ne rastet qe prekin marredheniet nderetnike te kete qasje me te ballancuar, me te drejte…? Thjeshte ligji te zbatohet ne menyre te drejte. E besoni prej tyre, jane komplet ne sherbim te shefave injorantë… Ku mutin jane partite politike shqiptare? Cfare mutin bejne ata? Faji ma i madh biles ju bie partive shqiptare qe heshtin si P… Jane lesh, te gjitha njesoj.

Pse nuk ngritet zeri, pseeee? Sepse drejtesie sikurse edhe veprimet e policise behen ne menyre selektive, per rastin “Orta Bunar” ndryshe, per feseten e fitores ndryshe? Pse???
Te kuptohemi qe edhe une jam per tu perdorur drejtesia e mirefillte, por jo selektive!