A është në dijeni Andrra për këtë gabim që bëri

Gruaja e këngëtarit të njohur Sinan Hoxhës vazhdon të komentohet shumë për pamjen fizike.

Ajo me bukurinë natyrale që ka gjithmonë shndrit me imazhet që publikon në rrjete sociale.

Duke qenë tejet aktive në Instagram, Andrra gjithmonë merr vëmendje për secilin postim por herën e fundit ajo dështoi në njëfarë forme.

Fotografinë që e ka postuar në Maj të vitit të kaluar, Andrra e postoi edhe njëherë po me të njejtën dukje.

Sigurisht, asaj i pëlqen kjo pamje dhe e bëri këtë veprim me plotë vetëdije.