A do të testohen deputetët që ishin dje në seancë?

A do të testohen deputetet që kanë qenë në seancë dje? #rriNshpi”, është pyetja e Ahmetit në Twitter.

Dje në Kuvendin e Kosovës kanë qenë të pranishëm 117 deputetë.

Kujtojmë se para mbajtjes së kësaj seance, mikrobiologu Lul Raka ka thënë se në Task Forcën e Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik, e cila i është përgjigjur Kuvendit, nuk ka qenë asnjë mikrobiolog.

“Nuk po flas hiç për vete, por për kolegët e mi që punojnë natë e ditë, në laborator e terren”, ka shkruar ai në Tëitter para seancës.

“Mendimi im për mbledhje (pa dorëza, normalisht) është Jo. Pikë”, kishte thënë tutje ai.

Ndonëse seanca u mbajt, aty pretendohej të mbahej distanca 1 metërshe mes njëri-tjetrit, dhe kryeparlamentarja Vjosa Osmani tha se salla fillimisht është dezinfektuar.