9 maji – Ndërtesat e Bashkimit Evropian ndriçohen me ngjyrat e Ukrainës (VIDEO)

Sot shënohet Dita e Evropës.

Për nder të kësaj dite, ndërtesat e Bashkimit Evropian janë ndriçuar me ngjyrat e flamurit të Ukrainës, njofton Klankosova.tv.

Kjo ditë tashmë ka vite që festohet edhe në Kosovë, dhe për nder të saj, do të organizohen aktivitete të ndryshme nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë.