“6 vite pa ty nanë”, 2Po2 kujton nënën e ndjerë, sot me rastin e 8 Marsit

Besnik Canolli i njohur ndryshe si 2Po2, e ka kujtuar nënën e tij të ndjerë.

Kanë kaluar 6 vite kur ajo ka ikur nga kjo botë dhe reperi ka zgjedhur disa fjalë për ta kujtuar sot me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gruas.

“6 vite pa ty nanë” shkruan pranë një fotografie ku shihet tashmë e ndjera, e më pas e ka publikuar një nga këngët e publikuar në vitin 2018.

Kënga ‘Vida’ ka një tekst të veçantë dhe një numër jo të vogël klikimesh në Youtube.