53 raste të reja dhe 5 të vdekur në 24 orët e fundit

Në vendin tonë gjatë 24 orëve të fundit janë shënuar 53 raste të reja me koronavirus dhe 5 persona kanë humbur jetën. Me të dhënat e fundit numri i personave të infektuarve në vendin tonë shkon në 483, ndërsa i atyre që kanë humbur jetën shkon në 17.

Sipas të dhënave tona numri i 53 rasteve të reja sipas qyteteve është:

Shkup – 13

Strugë – 14

Kumanovë – 8

Shtip – 5

Prilep – 2

Tetovë – 2

Koçan – 6

Veles – 1