517 të infektuar dhe 1.022 të shëruar nga virusi

517 raste të reja me Kovid-19 janë rregjistruar në Maqedoninë e Veriut nga realizimi i 2.669 testimeve.

Në po të njëjtën periudhë janë shëruar 1.022 pacientë dhe kanë ndërruar jetë 9 persona.

Në Regjistrin për persona të vdekur nga Kovid-19 janë regjistruar edhe 4 viktima të tjera./TV21