39 zyrtarë braktisin Isa Mustafën brenda dy ditëve

Lëvizjet e asamblesitëve të LDK-së këto ditë kanë qenë temë diskutimi.

Asamblesitët e LDK-së, kanë zgjedhur largimin nga partia e tyre për të i’u bashkuar lëvizjes të VV-së dhe iniciativës së Osmanit.

Brenda dy ditësh 39 zyrtarë kanë braktisur LDK-në.

Asambleisti i LDK-së në Podujevë i bashkohet VV-së, pesë asambleistë të LDK-së në Ferizaj e braktisin subjektin e tyre për t’iu bashkuar iniciativës së Vjoses, asambleistja më e votuar e LDK-së në Ferizaj i bashkohet VV dhe 33 anëtarë të LDK-së nga Mitrovica i bashkohen iniciativës së Vjosës.