36 raste të reja të të infektuarve me Kovid-19, shënohet dhe një viktimë

Gjatë 24 orëve të fundit në gjithë vendin janë shënuar 36 raste të reja të të infektuarve me Kovid-19, nga gjithsejtë 411 teste të kryera. Ndërkohë që vetëm një person ka ndërruar jetë, ndërsa 13 janë shëruar.