35 viktima, 734 të infektuar me virus dhe 621 të shëruar

Ministria e Shëndetësisë, informon se gjatë 24 orëve të fundit nga 3.246 testime të realizuara, 734 persona kanë rezultuar pozitivë me virusin korona.

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 621 pacientë të shëruar nga Covif-19, ndërkaq 35 persona e kanë humbur betejën me korona virusin.