32 shkelje të orës policore, 564 gjoba për mosmbajtje të maskës

Nga ora 22:00 (13.03.2021) deri në ora 05:00 të ditës së sotme (14.03.2021) janë konstatuar 32 shkelje të orës policore. Ndërkohë gjatë 24 orëve të fundit në gjithë territorin e vendit janë regjistruar 564 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse.

Nga MPB-ja bëjnë thirrje për respektim të masave dhe protokolleve të miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.