306 shkelje për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të kaluara (08/09.11.2020) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut lidhur me masën për mbajtjen e maskës mbrojtëse janë regjistruar 306 shkelje. Ministria për Punë të Brendshme (MPB) në vazhdimësi apelon deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.