20 viktima dhe 515 raste të reja me koronavirus

Ministria e Shëndetësisë njofton se në 24 orët e fundit janë kryer 1 293 teste dhe prej tyre 515 kane rezultaur pozitivë, osé 40 per qind e testeve të kryera. Po ashtu në 24 orët e fundit janë regjistruar 20 viktima. Instituti i Shëndetit Publik njofton se në 24 orët e fundit janë shëruar edhe 1 194 persona.