195 persona janë vendosur në izolim dhe 4 të tjerë në vetizolim në 24 orët e fundit

Gjatë ditës së djeshme në territorin e vendit tonë, për 195 persona është marrë masa për izolim, dhe 4 persona kanë nënshkruan deklarata për vetizolim për 14 ditë, mëson Alsat.

Policia ka kryer gjithsej 247 inspektime të personave në izolim dhe vetizolim, dhe u përcaktua se vetëm një person i cili kishte nënshkruar një deklaratë  vetizolimit nuk kishte respektuar masën.