176 persona shkelin orën policore, arrestohen 76

Gjatë natës së kaluar 126 persona nuk kanë respektuar orën policore me çrrastë janë arrestuar 76 persona, ndërsa për të tjerët janë marrë të dhënat dhe do të ngritët procedurë adekuate. Ndërkohë sa i përket masës për mbajtjen e maskave mbrojtëse janë regjistruar 18 shkelje.

Nga MPB-ja gjithashtu njoftojnë se 68 personave u janë dhënë vendime për izolim derisa 19 të tjerë kanë firmosur vendim për vetizolim.

Zyrtarët policore gjithashtu kanë kryer kontrollet e rregullta ndaj personave që gjenden në izolim dhe vetizolim dhe nuk është evidentuar shkelje e kësaj mase.