13 viktima dhe 677 raste të reja me virus

Ministria e Shëndetësisë njofton se gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 677 raste nga 3.317 testime për coronavirus.

Prej rateve të reja 279 janë në Shkup, Manastir 86, Kumanovë 30, Veles 25, Kavadar 28, Koçani 22, Dellçevë 21, Tetovë 18, Gjevgjeli 13, Kriva Pallanka dhe Radovish 12, Resnjë dhe Berovë 10, Demir Hisar 9, Kërçovë dhe Negotinë 8, Gostivar dhe Kratovë 7, Shtip 6, Sveti Nikole, Vinicë dhe Probishtip 5, Ohër, Vallandovë, Bogdanci dhe Krushevë 3, Strugë dhe Makedonska Kamenicë 2 dhe Strumicë 1.

Gjatë 24 orëve të fundit po ashtu janë shëruar 517 pacientë dhe 13 të tjerë kanë humbur jetën. Prej pacientëve të vdekur 5 janë nga Shkupi dhe nga një ka në Koçan, Manastir, Kumanovë, Prilep, Veles, Probishtip, Demir Hisar dhe Kavadar.

Që nga fillimi i pandemisë në Maqedoni me coronavirus janë diagnostifikuar gjithsej 206.910 raste, ndërsa prej tyre 191.649 janë shëruar dhe 7.255 kanë humbur jetën. Numri i rasteve aktive është 8.006.