13 prilli, ditë jopune për qytetarët e besimit katolik

E hëna (13 prilli), dita e dytë e Pashkëve, është ditë jopune për qytetarët e besimit katolik në Republikën e Maqedonisë së Veriut, njoftoi Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Ministria uron qytetarët e besimit katolik në Republikën e Maqedonisë së Veriut për festën e madhe të krishtere Pashkët.