12 prilli i ndryshimeve të pritshme në Maqedoni

Eugen Shehu

ASH-AAA dhe Lëvizja Besa tani duhet tia rikujtojnë kreut marksist-leninist të bdi,së, grupit të Zajazit,se sa trima,patriotë e atdhetarë shqiptarë ua këputën jetët përmes tradhëtive e sa të tjerë i mbushën burgjet sllavomaqedonase,pikërisht nga kta mikroba të kuq duke iu servilosur kriminelëve albanofobe herë me Cervenkovskin e herë me hajdutin kriminel Gruevskin në qeveritë e tyre antishqiptare. Kreu i bdi,së ka mallkimin e gjakut të dëshmorëve,invalidëve të luftës, familjarëve dhe jetimëve të ngelur.
Koalicioni ASH-AAA dhe Lëvizja Besa,mos bien pre e intrigave dhe propagandës përqarëse të tyer,(ate profesion djallzorë e e tinzarë e njohin mirë ata )por fushata parazgjedhore të fokusohet në shpallosjen e programit të tyre dhe synim prioritar të kenë nxjerjen jashtë loje kreun e bdi,së.
Tek e fundit ishin Lëvizja Besa ( atëherë një trup i përbashkët me Alternativën e sodit) shoqëritë civile dhe ASH,ja me LSDM, që rrëzuan qeverinë antishqiptare autoritariste të VMRO-së nacional shoveniste dhe BDI-së shërbëtore të atij regjimi.

(Foto patrioti, atdhetari, themeluesi i parë të grupeve të UÇK-re, në ish IRJM-në, Dëshmori HARUN ALIU (20.maj.1971 – 12.maj.2010) në disa çaste lumturie me të birin e tij.)