12 humbje jete, 622 të infektuar me virusin korona dhe 1.689 të shëruar

Ministria e Shëndetësisë, informon se gjatë 24 orëve të fundit nga 2452 testime të realizuara, 622 persona janë diagonostifikuar me virusin korona.

Shkup-300, Kumanovë-29, Dibër-10, Shtip-18, Prilep-23, Tetovë-9, Strugë-3, Veles-19, Manastir-19, Ohër-22, Kavadarc-29, Gostivar-7, Gjevgjeli- 10, Strumicë-16, Kriva Pallankë-7, Radovish-6, Krushevë-1, Koçan-18, Probishtip-4, Demir Hisar-2, Makedonski Brod-1, Pehçevë-2, Berovë-19, Vallandovë-1, Vinic -8, Dellçevë-6, Kratovë-2, Sveti Nikollë-4, Kërçovë-7, Resnjë-5 dhe Negotinë-15.

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 1689 pacientë të shëruar, ndërsa 12 pacientë nuk kanë mundur të fitojnë betejën me Covid-19.