115 gjoba për tejkalim shpejtësie

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme vazhdoi me aksionet e përforcuara në fushën e komunikacionit.

Sipas njoftimit të policisë gjatë aksionit për gjobitjen e shoferëve që tejkalojnë shpejtësinë janë dënuar 110 shoferë.

“Prej tyre 15 automjete janë lëvizur me shpejtësi 50 kilometra më shumë se shpejtësia e lejuar. 44 shoferë kanë tejkaluar shpejtësinë në vendbanim, dhe 66 të tjerë jashtë vendbanimit”, thonë nga policia.

Nga MPB shtojnë se aksionet e forcuara do të vazhdojnë edhe gjatë ditëve të ardhshme.

“U bëjmë thirrje qytetarëve që t’i respektojnë rregullat në mënyrë që ta risim sigurinë në komunikacion”, thuhet në njoftimin e policisë.