1 lëkundje tërmeti gjatë natës në Shqipëri, ja sa ishte magnituda dhe epiqendra

11 lëkundje tërmeti janë regjistruar gjatë natës së 2 dhjetorit në Shqipëri. Sipas të dhënave nga IGJEUM, epiqendra ka qenë në Korcë dhe Kepin e Rodonit.

Magnituda e lëkundjeve ka shkuar edhe deri në 3.4. Më i fundit është lëkundja e regjistruar nga IGJEUM në orën 05:50, me epiqendër në Detin Adriatik me magnitudë 2.5.

Ndërsa në orën 5 e 25 në Korcë lëkundja e regjistruar ka qenë me magnitudë 2.1. Lëkundja me magnitudën më të madhe gjatë natës së sotme është regjistruar në orën 2:13 në Korcë, me madhësi 3.4 ballë.