​Të dashurit gjithnjë e më të rinj të Madonnës

Madonna u pa në publik me një tjetër të dashur më të ri se ajo, balerinin Ahlmamalik Williams, 25-vjeç, me të cilin këngëtarja ka një diferencë moshe prej 36 vjetësh. Por ai nuk është i vetmi.

Djaloshi balerin është vetëm një prej shumë të dashurve më të rinj që Madonna, sot 61-vjeçe, ka ndërruar gjatë gjithë jetës së saj. Dhe diferenca në moshë sa vjen e thellohet, siç mund ta shihni më poshtë.

Williams është vetëm dy vjet më i ri se fëmiju më i vjetër i këngëtares.