Zeqiri: Po të mos ishte Bujar Osmani zv/kryeministër për fotografime edhe kufiri Bellanoc-Stançiq do hapej me kohë!

Deputeti i LSDM-se Muhamed Zekiri, permes nje shkrimi ne facebook ka njoftuar se ministri i brendshem Oliver Spasovski dhe kolegu i tij serb Nebojsha Stefanoviq ne emer te dy qeverive kane nenshkruar marreveshjen per hapjen e kalimitkufitar Llojan-Miratoc. Me kete rast, ai ka kritikuar edhe zevendes kryeministrin Bujar Osmani.

“Ministri i brendshem Oliver Spasovski dhe kolegu i tij serb Nebojsha Stefanoviq ne emer te dy qeverive sot nenshkruan marreveshjen per per hapjen e kalimitkufitar Llojan-Miratoc. Hapja e ketij vendkalimi ishte problem per te cilin kane luftuar per ta zgjidhur banoret e ketyre vendbanimeve plote 20 vjet.

P.S Edhe kufiri Bellanoc-Stançiq do te hapej me kohe mos te ishte zv/kryeministri per fotografime Bujar Osmani’, ka shkruar ne facebook, deputeti i LSDM-se Muhamed Zekiri.

#NeRrugeTeDrejte