Zekirija Ibrahimi: Në lagjen time ka emër të rrugës Kosta Abrasheviç, e nuk ka serbë në rrethinë (VIDEO)

Zekirija Ibrahimi nga Alternativa në emisionin e sotëm “Click Plus” theksoi se rruga e lagjes së tij në Çair quhet “Kosta Abrasheviç” dhe se në atë rrethinë nuk ka fare serbë.

“Cili është shpjegimi që në një lagje absolutisht shqiptare të mos ketë asnjë rrugë që ka emrin në shqip”, pyeti Ibrahimi.