Zaev: Marihuana do të ndihmojë zhvillimin e turizmit

Kryeministri i vendit Zoran Zaev thotë se legalizimi i marihuanës do të ndihmojë zhvillimin e turizmit.

“Shteti dhe Qytetarët të kenë një qëndrim rreth kësaj çështje, si dhe kuvendi, qeveria dhe gjithë së bashku dhe a mendojmë që të vendoset në përdorim rekreativ. E pamë dje që Kombet e Bashkuara dhe OBSH-ja kjo tregon se jemi më para edhe se OBSH-ja në këtë drejtim dhe mund ta përdorim si forcë lëvizëse për të zhvilluar për sektorët të cilët janë më pak të zhvilluar, si turizmi, hoteleritë. Por këto janë çështje që janë të hapura për debat”, deklaroi Zoran Zaev – kryeministër i Maqedonisë së Veriut.