Zaev- Babish: Mbështetje nga Çekia për rezultat pozitiv deri në mars për negociata me BE-në

Jemi të inkurajuar në përcaktimet e vazhdueshme që të mbahet çështja e zgjerimit lartë në agjendën e BE-së pas Këshillit të tetorit të BE-së. Sinqerisht shpresojmë se ky presion do të jep rezultate dhe se shumë shpejt në periudhën që vijon do të arrijë vendimi për fillim të negociatave për inkuadrim të vendit tonë në BE, ka thënë kryeministri Zoran Zaev në pres konferencën me kolegun e tij çek, Andrej Babish në kuadër të vizitës zyrtare të delegacionit qeveritar në Çeki.