Vjen për pushime nga Gjermania, zhduket në Kosovë

Një person është raportuar si i zhdukur në Gjilan të Kosovës. Rastin e ka raportuar në Polici, vëllai i të zhdukurit, sipas të cilit ai ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e tij. Sipas ankuesit, viktima kishte ardhur në pushim nga Gjermania. Rasti po hetohet nga policia e Kosovës.