Video e para 20 vitesh dëshmon se Edona Llalloshi ishte më e bukura e estrades

Ndoshta se nuk kishte zgjedhur të vishej shkurtë, të ekspozonte linjat, të ishte pjesë e skandaleve, ajo asnjëherë nuk përflitej për pamjen e jashtme, shkruan “Kosovarja”.

E, megjjthatë ajo ishte e bukur, madje shumë. Edona Lalloshi, kishte një bukuri natyrale të pakrahasueshme.

E talentuar dhe e bukur, por asnjëherë me dëshirën për tu mburrur me hiret e saj, me atë çfarë i kishte dhuruar Zoti.

Se sa e pashme dukej dikur, e dëshmojnë edhe kjo foto nga një xhirim i programit festiv të vitit 2000.

Y