Veshjet tradicionale Kercovare (VIDEO)

Veshjet Kërçovare jan ndër më specifiket ndër trevat shqiptare.

Reth kësaj veshje është krijuar dhe ky dokumentar.

Si jan karakteristikat e veshjeve kërcovare shikoni dokumentarin në vazhdim.