Varrosen pesë anëtarët e familjes (Video)

Zyrtarë të Komunës së Gjilanit kanë njoftuar se e premtja është shpallur ditë zie, raporton Express.

Pesë kufomat e familjes Bllaca janë varrosur para pak minutash në varrezat e fshatit Cërnicë të Gjilanit.

Në ceremoninë e varrimit ka folur edhe një familjar, i cili i falënderoi të gjithë ata që u janë gjendur pranë në këto ditë të vështira.

“Kemi disa mesazhe. Ne besojmë në Zot dhe në shtet e institucione. Falënderojmë të gjithë ata që na janë gjetur pranë në këto ditë të vështira”, tha ai.

Ndryshe, pesë anëtarët e kësaj familje u gjetën të vdekur në shtëpinë e tyre në lagjen “Bojanina”, të martën. Sipas Prokurorisë së Gjilanit, zyrtarja policore Valdete Bllaca dyshohet se ka vrarë prindërit, dy vëllezërit dhe më pas veten.