Vajza e Donald Trump në frikë për sigurinë e saj

Si vajza më e madhe e Donald Trump, 38-vjeçarja shpesh është portretizuar negativisht në publik për shkak të paraqitjeve të saj, dhe kjo sjell me vete probleme.

Për t’u siguruar që askush të mos kërcënohej nga asgjë, Ivanka Trump duhej të ndërmerrte një hap disi të rreptë, dhe këto informacione habitën paksa publikun.

Edhe pse, si të gjithë anëtarët e familjes, ajo ka sigurimin e saj privat, Ivanka dhe burri i saj, Jared Kushner, i cili është edhe këshilltar i Trump, kanë vendosur të shkojnë një hap më tej dhe të prezantojnë masa paraprake dhe siguri.

Përkatësisht, Ivanka Trump dhe Jared Kushner i kushtojnë shumë vëmendje pamjes dhe shëndetit, kështu që çdo mëngjes ata stërviten me orë të tëra me biçikletë në sallën Flywheel.

Kur ata fillojnë stërvitjen, dritat dalin në të gjithë sallën, kështu që askush jashtë dritares nuk mund t’i shohë, dhe pyetja është se si ata mund të shohin gjë.