Ushtari i UÇK-së që para disa ditëve i hoqi nga trupi copat e granatave, nuk ndihet mirë kur e dëgjon Artan Grubin duke folur

Unë nuk e di si ndjehen ushtarët e tjerë të UÇK-së kur dëgjojnë Artan Grubin tek flet në emër të tyre, veç unë në familje kam një ish-ushtar të UÇK-së i cili para dy muajsh i hoqi copat e granatës prej trupi dhe e shoh se ai nuk ndjehet aspak mirë kur dikush si Artan Grubi flet në emër të tij.

Mos Artan se në emër të luftës së UÇK-së as unë, as ti dhe asnjë politikan tjetër nuk ka të drejt të flas. Në politikë kemi të drejtë të flasim vetëm për periudhën pas luftës së 2001-shit, për idetë, premtimet, sukseset dhe dështimet që partitë pas luftës kan pasur. Tjetra është e shenjtë dhe është e turpshme që 20 vite pas luftës të mundohesh të marrësh vota në emër të sakrificës kolektive të ktij populli.

#BollMë
(Omer Ajdini)