Urim i Zaevit për Pashkët: Rëndësia e Pashkëve inkurajon, sërish le të fitojë jeta

– Dëshiroj festën e ndritur ta kaloni në qetësi dhe paqe, me shëndet të mirë, thekson kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev në porosinë me të cilën në emër të tij dhe të partisë ua uron festën e madhe – Pashkët ë gjithë besimtarëve katolikë, të cilët e festojnë këtë ditës sipas Kalendarit gregorian.
Ai në urim thekson se rëndësia e Pashkëve inkurajon, “së bashku të luftojmë kundër armikut të padukshëm dhe sërish të fitojë jeta”. “Qëndroni në shtëpi, mbrojeni veten dhe të afërmit tuaj. Jeta e mposhti vdekjen, Krishti u ringjall” , thuhet në urimin e liderit të LSDM-së, Zoran Zaev.