U raportua 1 ton, është gjetur vetëm 1 kg kokain në Krushopek

Nga informacionet e para që vijnë nga operacion që po zhvillohet në këto momente në Krushopek të Sarajit kundër një sasie të madhe droge janë arrestuar të paktën 3 persona, 2 shoferë dhe 1 magazinier që punonin në magazinën e frutave ku u gjet edhe droga. Ndërsa informacionet e para thonë se në këtë magazinë frutash është sekuestruar një sasi e madhe lëndësh narkotike. Edhe pse u raportua që është konfiskuar mbi 1 ton, policia njofton se është konfiskuar 1 kg kokainë.

Pamje ekskluzive nga aksioni policor në Krushopek (VIDEO)

Pamje ekskluzive nga aksioni policor në Krushopek (VIDEO)

Posted by Lajm TV on Wednesday, February 19, 2020