‘TVSH-ja ime’, më 4 janar ndahen 15 dhurata me nga 100.000 denarë

Ministrja e Financave, Nina Angellovska tha se rezultatet e lojës shpërblese ‘TVSH-ja ime, Dhurata ime’ po jep rezultate dhe për 15 ditë në dhjetor, pasi filloi loja shpërblyese janë skanuar aq llogari sa në periudhën paraprake përafërsisht prej një muaji ka pagesë më të madhe të TVSH-së.

“Nga korriku i vitit të kaluar mesatarisht në muaj janë skanuar nga tetë milionë llogari fiskale. Tani vetëm në dhjetor kemi 12,5 milionë llogari fiskale, gjegjësisht rritje prej mbi 53 për qind. Nëse e marrim periudhën prej 15 dhjetorit deri më 31 dhjetor kemi tetë milionë llogari fiskale të skanuara, gjegjësisht për 15 ditë janë skanuar aq sa mesatarisht janë skanuar në periudhën paraprake gjatë një muaji” tha ministrja e Financave Nina Angellovska, përcjell Telegrafi Maqedoni.