Trump thotë se nuk SHBA nuk do ua paguajë sigurimin Meghanit dhe Harryt

Presidenti i SH.B.A kishte bërë një ‘tweet’ ku flet për sigurinë Meghan dhe Harryt, shkruan Mirror, transmeton lajmi.net“Unë jam një mik dhe admirues i shkëlqyeshëm i Mbretëreshës dhe Mbretërisë së Bashkuar.
Është raportuar se Harry dhe Meghan, të cilët dolën nga Mbretëria, do të banonin përgjithmonë në Kanada. Tani ata janë larguar nga Kanada për në SHBA, megjithatë, SH.B.A. nuk do të paguajnë për mbrojtjen e tyre të sigurisë. Ata duhet të paguajnë”, shkruan TrumpMeghan dhe Harry të mërkurën më në fund do të pushojnë të qenit anëtar të familjes mbretërore duke humbur kështu titujt mbretëror ‘HRH’ pasi vendosën të largohen nga monarkia.