Tregojuni edhe VMRO-së edhe BDI-së: Unë Zijadin Sela jam gjallë!

Kam degjuar se deputet t’Vmros paguajn shume para për kokën time. Dërgoni t’fala dhe tregojuni se un Zijadin Sela jam shëndosh e mirë siç don Zoti. Dhe këtyre të BDI-së u tregoj se un Ziadin Sela që kur kam lerë as nuk jam shitur as nuk jam blerë. (A.V.)