Travolta gjen gabime në filmin e fundit të Tarantino

Aktori i Hollywoodit, John Travolta, i cili u rikthye në ekranin e kinemasë në vitet 1990 nga regjisori Quentin Tarantino, ka vërejtur një gabim në punën e tij të fundit “Once Upon a Time në Hollywood”.

Kjo është një nga skenat e fundit të filmit në të cilin Rick Dalton, i cili interpretohet në filmin nga Leonardo DiCaprio, kthehet me aeroplan nga Evropa në Hollywood, transmeton KosovaPress.

“Leonardo kthehet në shtëpi nga Italia, ose kudo, dhe narratori thotë se ai hipi në 747”, tha Travolta.

Sidoqoftë, shtoi Travolta, 747 kishte një fluturim provë në shkurt 1969, por përfundoi menjëherë pas shërbimit deri në janar 1970.

“Leonardo mund të fluturonte vetëm një 707”, përfundoi Travolta, i cili pëlqen të operojë aeroplanët, për të cilët gjithashtu posedon një licencë.

Ai zotëron deri në katër aeroplanë, dhe në vitin 2010 transportoi të gjithë pjesëmarrësit e shou të Oprah Winfrey nga studiot e tij për në Australi.