Tragjedia në Rramanli, foto rrëqethëse nga vendi i ngjarjes

Foto rrëqethëse vijnë nga vendi i tragjedisë në Rramanli të Kumanovës ku humbën jetën tre fëmijë të moshës nga 8 deri në 11 vjeç dhe 7 persona të tjerë mbetën të plagosur nga shpërthimi i bombolës së gazit në shtëpinë e tyre. Këto janë fotot e shkrepura nga brenda shtëpisë ku ndodhi dhe tragjedia.