Tmerr në Gostivar: 52 vjeçari ka abuzuar vajzën 15 vjeçare!

Policia e Gostivarit ka ngritur padi penale kundër 52 vjecarit me iniciale Xh.B. nga fshati Çajle i Gostivarit, për shkak se në vitin 2018 ka abuzuar vajzë 15 vjeçare nga një fshat i Gostivarit. I pandehuri është privuar nga liria dhe i është caktuar paraburgim.