Thaçi takon shqiptarin që punon si polic në Uashington

Ai ka shkruar gjithashtu se shqiptarët kontribuojnë për shoqërinë dhe shtetin amerikan.

Postimi i plotë:

“SHBA-ja është shtëpi për shumë shqiptarë, që janë integruar dhe kontribuojnë për shoqërinë dhe shtetin amerikan. Erijonin, i cili shërben si polic në Uashington, e takova sa ishte në detyrë në rrugët e kryeqytetit më të rëndësishëm në botë. HTH”, ka shkruar Thaçi.