Thaçi pritet me gardë shtetërore në Pentagon

Në video shihet garda shtetërore amerikane që pret presidentin Thaçin tek shkon në takimin e tij zyrtar në Pentagon, ku ka diskutuar në lidhje me thellimin e bashkëpunimit me SHBA-në dhe NATO-në në aspektin e sigurisë.