Teuta Arifi: Falenderoj humanistin Halil Kastrati për 150 pakot e dhuruara në Tetovë për njerëzit në nevojë

Mirënjohje dhe respekt për humanistin Halil Kastratin i cili sot bëri donacion me 150 pako ushqimore për njerëzit në nevojë.

Paralelisht do të vijojë edhe aksioni i Komunës së Tetovës me bizneset vendore për të ndihmuar njëri-tjetrin në këto ditë të vështira që po kalon shoqëria.

Bashkë!
#meZemër ❤️ shkruan Kryetarja e Komunës së Tetovës në Facebook.