Tensionohet situata, lëndohen disa persona në protestë nga hedhja e kapsollave( VIDEO)

Pas hedhjes artistët bën thirrje për largimin e personave që provokojnë, siç i quajtën ata. Ndërkohë personat që hodhën kapsollat u larguan nga turma.

Gazetari Juxhin Mustafaraj raporton se personat që hodhën lëndë plasëse në drejt efektivëve të policisë mbanin të veshur bluza “fanatiks”. Ata u larguan menjëherë nga turma me ndërhyrjen e artistëve dhe përfaqësueve të forcave politike.

Protesta e thirrur nga artistët ka nisur që prej orës 16:30 ashtu siç u njoftua. Në protestë marrin pjesë edhe forcat politike të opozitës.