Të burgosurit sulmojnë policët në burgun e Idrizovës

Policët e burgut të Idrizovës sot pas mesnate janë sulmuar nga dy të burgosur në hapësirat e burgut të Idrizovës.

“Më 6 janar në ora 08:30 në SPB-Shkup është raportuar se rreth orës 02:30 në burgun e Idrizovës, për deri sa po kryenin kontrollet rutinë, zyrtarët e policisë së burgut janë sulmuar fizikisht nga të burgosurit (S.S.) dhe (K.K.), Janë marrë masat e duhura për zbardhjen e rastit”-thonë nga MPB.