Tahiri: Vetëvendosje ka një etje për pushtet të pakontrolluar

“VV-ja po tregon një etje për pushtet të pakontrolluar. VV-ja është një faktor i panjohur, dhe nuk dihet si do të përfmormojë sepse asnjëherë nuk ka qenë në pushtet”, është shprehur Tahiri.

E për problemin te mosmarrëveshjet në mbledhjet për koalicion të LDK-së dhe VV-së, Tahiri mendon se fajin e ka kjo e fundit.

“Mendoj se problemi është të VV-ja sepse po të ishte për LDK-në, marrëveshja do të arrihej. LDK-ja ka një kulturë politike”, ka thënë Tahiri.