Studentët e UT-së japin shembull, grumbulluan 9.000 euro për tërmetin, ia dhurojnë Elvis Naçit

Akcioni i studentëve në Tetovë të cilët në mënyrë vullnetare u organizuan për të mbledhur ndihma për të prekurit e tërmetit në Shqipëri është kurorëzuar me sukses.

Pasi kanë grumbulluar tesha, produkte ushqimore dhe sanitare si dhe para, ato sot kanë përfunduar akcionin duke i dhuruar paratë në fondacionin Firdeus të Elvis Naçit .

Fillimisht në ditët e para studentët kanë dërguar produktet ushqimore dhe veshmbathjet, ndërsa sot të njëjtit kanë takuar Elvis Naçin për ti dhuruar 8940 euro.

Studentët në fjalë thonë se kanë qenë të akuzuar padrejtjësisht për mostransparencë në lidhje me mjetet e mbedhura. “Ne e bëmë një vepër të mirë,turpi i ngelet atyre që na akuzuan” ka deklaruar Abedin Kaliqi, njëri ndër organizatorët. /Gazeta Lajm