Stresi kujton kohën kur ngacmonte Keisin në lagje

Reperi Stresi gjithmonë e tregonte hapur lidhjen dhe dashurinë që ndjente ndaj Keisit.

Ta kujtoj një nga momentet kur e ngacmonte atë nuk e ka problem as sot kur ata janë të ndarë.

“Koha kur ngacmoja Keisin në ladhe”, ka shkruar Stresi si me shaka pranë një postimi në llogarinë e tij në Instagram.

Dyshja i kanë dhënë fund marrëdhënies ani pse Keisi ende mban mbiemrin e tij duke pasur parasysh se dikur edhe ishin kurorëzuar.

Në një intervistë të fundit ai nuk tha se mund apo nuk mund të ndodhë ndonjë ribashkim por tregoi se ka respekt të madh për të.